Bezig met laden...

Moud Akkermans van Moud Beautylab

Alt

Alt

Beautylab: de hippe, eigentijdse schoonheidssalon in Schimmert waar rust en ruimte overheerst. Even niet geven maar alleen ontvangen.

Onder het motto dromen durven doen heb ik in 2015 mijn grote droom kunnen waarmaken en mijn eigen salon geopend! Na mijn studie als all-round schoonheidsspecialiste afgerond te hebben ben ik mij verder blijven verdiepen en ontwikkelen in het vak. Ik heb mij opgeleid tot make-up artist (Visagiste) en heb gewerkt in verschillende (city-)spa’s, schoonheidssalons. Tevens ben ik me steeds meer gaan specialiseren in huidverbetering. Hier is mijn liefde voor dit vak ontstaan!

Mijn passie is om mensen mooi en blij te maken! Oprechte interesse, eerlijkheid en de tijd nemen voor elke klant zijn aspecten die ik belangrijk vind.

Sinds 2018 ben ik gecertificeerd Hannah Huidcoach,
Doelstelling van een huidcoach is om je bewust te maken van je huid en huidverbetering te realiseren. Dit bereik je niet alleen door het structureel verzorgen van de huid. Alles valt en staat met het op de juiste wijze coachen en begeleiden van jou en je huid. Je zal je eigen huid moeten leren begrijpen, respecteren en buiten de behandelingen thuis structureel moeten onderhouden om een optimaal resultaat te krijgen.’

Het zal duidelijk zijn:
Ieder mens en dus elke huid is uniek, dus is de begeleiding dat uiteraard ook.
En dat kan je met een gerust hart aan Moud overlaten