Bezig met laden...

Met regelmaat verwelkomen we nieuwe leden in de GOS. We stellen ze graag aan u voor.

GOS folders
Alt

Zondag 27 maart 2022

Heilhoes 2022
Babbelaere rape
Turnclub Exelsior statiegeldactie
Doneer uw statiegeld bij COOP

De website en de huisstijl van de Gos: Een beetje oud en een beetje nieuw. Oud is het vertrouwde GOS-beeldmerk. Nieuw is de vorm en de vermelding 'Ondernemers Schimmert', waarmee we een deur open houden voor alle ondernemers van Schimmert. Tot slot illustreert de pay-off  'Schimmert is ons thuis' onze betrokkenheid met de Schimmertse gemeenschap.

Ondernemersvereniging Schimmert bestaat dit jaar 50 jaar. Van een midlifecrisis is is bij deze vijftiger absoluut geen sprake. De vereniging groeit gestaag, steeds meer jonge ondernemers sluiten zich aan.
Naast deze website, Facebook en Instagram gaan we dit jaar bijeenkomsten organiseren voor alle ondernemers van Schimmert om ons 50-jarig bestaan te vieren en de onderlinge band te verstevigen. Uiteraard hopen we hiermee ook ons ledental te vergroten.

Ondernemersvereniging Schimmert kent twee belangrijke pijlers van haar bestaan. De eerste is ruimschoots bekend, GOS is royaal voor de gemeenschap.
Onder andere met onze nieuwe website proberen we daarnaast de Schimmertse ondernemers nog duidelijker dan voorheen voorr het voetlicht te plaatsen.
Uitgangspunt blijft het bevorderen van de leefbaarheid in Schimmert.