Bezig met laden...
Alt

Alt


RV bouwservice
Rooseveltstraat 63, 6333 EB Schimmert

06 - 3815 02 70
 

Roger Vleugels: ‘Altijd plezier in mijn werk’

Het is nog altijd druk in de bouwwereld. Aanvragen voor grote en kleine verbouwingen worden al maanden doorgeschoven naar het volgend jaar. Roger Vleugels spint er garen bij. Met zijn bedrijf RV-bouw maakt hij dan ook de nodige (over)uren. Gelukkig doet hij het graag en heeft hij plezier in zijn werk.     

Uit een onderzoek van CBS blijkt dat slechts een op de vijf tieners is geworden wat hij als kind wilde worden. De vraag ‘Wat wil je later worden als je groot bent?’, was voor Roger Vleugels geen moeilijke. Als klein jongetje liep hij al aan de hand van zijn vader richting de bouw. Roger’s vader was metselaar en Roger ging maar wat graag met hem mee. Nu nog gaat hij geen klus uit de weg. Timmeren, metselen, een vloertje storten of nog even een oprit bestraten, hij doet het allemaal even graag. Alleen het gebrek aan tijd breekt hem wel eens op. De bouw beleeft nog steeds hoogtijdagen.

Schimmert kent vele grote en kleine bouwbedrijven en gelukkig weet men elkaar goed te vinden als er eens nood aan de man is. Roger: “Het komt regelmatig voor dat een collega me vraagt om een paar dagen bij te springen en andersom weet ik de ander ook te inden als ik zelf hulp nodig heb. Ik werk op het moment veel voor een woningstichting en dat vergt zoveel tijd, dat mijn andere werk hierdoor wat in de verdrukking komt. Ik heb sommige projecten al moeten doorschuiven naar volgend jaar. Dat is een tendens die overal in de bouw waarneembaar is.”

Roger is een geboren Schimmertenaar en net als alle GOS-leden draagt hij de gemeenschap een warm hart toe. Hoe druk hij het ook heeft, hij staat altijd klaar om iemand te helpen als de nood daar is.

In 2015 is hij voor zich zelf begonnen en daar heeft hij tot de dag van vandaag nog geen moment spijt van. In zijn laatste baan in loondienst bouwde hij interieurs voor de winkelketen Footlocker en zat daarvoor in heel Europa. Ik ben blij dat ik nu iedere dag thuis ben, zodat ik ook thuis nog wat kan doen.”